Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Craftserve serwer STONE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę sobie kupić serwer STONE (20 slotów) i jestem ciekaw jak to będzie działać i czy mi się spodoba, jeśli tak to kupię, lecz chciałbym mieć możliwość przetestowania tego typu serwera:

-czy nie ma lagów

-jak sobie serwer radzi na pełnym obciążeniu

-menadżer pluginów

-itp.

Więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi podał trial kod na ten typ serwera na kilka dni.

Z góry dzięki

Opublikowano

CraftServe nie jest złym hostingiem, aczkolwiek mają dość słabe zabezpieczenia z tego co słyszałam.

Panel, to coś co na pewno wyróżnia CraftServe od innych hostingów. Sprawdź sobie też ofertę disCONNECT.

Podobna jakość, a taniej i lepszy support. ;)

Opublikowano

Ja aktualnie korzystam z oferty STONE na 20 slotów i mogę śmiało ją polecić !!! Przy pełnym obciążeniu serwera (20/20) nie było lagów ani żadnych opóźnień przy ,,save" czy ,,clean".

Gorąco Polecam!

Zapraszam na serwer my-mine! IP:s126.csrv.pl:29692 Frakcje, SkyBlock, Surwiwal, 4Fun

j6yf.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam Na Serwer Survival+Frakcje : 91.121.80.217:25577
Serdecznie Zapraszamy Minecraft Na wersji 1.6.2 Serwer Non-premium

Fajny Serwer , Fajnie się gra ale przydało by się wiecej ludzi , Ja Oczywiście też serdecznie zapraszam , Miła atmosfera panująca między graczami oraz w Administracji

b_560_95_3.png

Opublikowano

CraftServe oferuję bardzo dobrą stabilność jeśli chodzi o serwery. Do tego panel. Mmmmm... miodzio. Jednak coś za co, ceny akurat mają wysokie ( ale liczy się stabilność ).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CraftServe nie jest złym hostingiem, aczkolwiek mają dość słabe zabezpieczenia z tego co słyszałam.

Panel, to coś co na pewno wyróżnia CraftServe od innych hostingów. Sprawdź sobie też ofertę disCONNECT.

Podobna jakość, a taniej i lepszy support. ;)

Korzystam z tego hostingu i jest on nie zastąpiony , naprawde Support jest jak nigdzie indziej

b_560_95_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...